'Valencia wil stunten en denkt aan perepdure doelman uit Premier League'

'Valencia wil stunten en denkt aan perepdure doelman uit Premier League'

Gepubliceerd: vrijdag 22 mei 2020 om 13:36vr 22-05-2020 om 13:36

Valencia heeft voor aankomend seizoen de pijlen gericht op Kepa Arrizabalaga, doelman van Chelsea. Kepa is op dit moment de duurste doelman aller tijden en moet Jasper Cillessen gaan vervangen.

Dat melden twee Spaanse kranten: SPORT en Mundo Deportivo. Kepa maakte twee seizoenen geleden voor maar liefst tachtig miljoen euro de overstap van Athletic Bilbao naar Chelsea. Hij kwam met een hoop bombarie binnen, maar maakte de verwachtingen niet waar. Kepa werd zelfs even gepasseerd voor veteraan Willy Caballero (38).

Kepa leek eerst weg te mogen, maar krijgt mogelijk alsnog een nieuwe kans. De vraag is wat Chelsea verder van plan is. Meerdere keepers, waaronder Ajax-doelman Andre Onana, worden aan Chelsea gelinkt. Valencia is op de achtergrond bezig om Kepa te halen. Of het gaat om huur of koop is niet duidelijk. Valencia is in ieder geval wel bereid om Kepa op huurbasis over te nemen van Chelsea. Veel geld voor investeringen heeft de club uit de sinaasappelstad niet.

Valencia wil afscheid nemen van Cillessen, die geen sterke indruk heeft achtergelaten. Meerdere Spaanse media meldden al dat het er na één seizoen op zit voor de keeper van het Nederlands elftal. Een terugkeer bij Ajax wordt genoemd, maar dit lijkt (nog) niet concreet.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws