Werder Bremen-trainer bijt van zich af: 'Zij hebben geen verantwoordelijkheid'

Werder Bremen-trainer bijt van zich af: 'Zij hebben geen verantwoordelijkheid'

Gepubliceerd: vrijdag 22 mei 2020 om 14:14vr 22-05-2020 om 14:14

Werder Bremen-trainer Florian Kohfeldt zit op de schopstoel, maar wil van geen wijken weten. Hij vindt zichzelf nog altijd de aangewezen persoon om de club in de Bundesliga te houden.

Werder Bremen staat op de rand van degradatie. De kritiek op trainer Kohfeldt neemt dus toe. "Ik vind dat ik op dit moment de beste ben voor deze positie", zegt hij op de persconferentie, in aanloop naar de wedstrijd tegen SC Freiburg van zaterdag. "Als de directie dat anders zou zien, zou ik dat wel weten."

De media voeren druk uit op Kohfeldt, die vol terugslaat. "Wat er wordt geschreven is erg pijnlijk. Ik zit al twintig jaar bij de club en heb altijd alles in het belang van Werder Bremen gedaan. Het doet natuurlijk pijn om door de media bekritiseerd te worden. Normaal gesproken zijn ze vriendelijk, maar zij hebben geen verantwoordelijkheid."

Kohfeldt geeft toe dat Werder Bremen een slecht seizoen kent. "Maar de aantijging dat we het zomaar laten glippen slaat nergens op. Ik zal spelers nooit publiekelijk afbranden."

Werder Bremen ging afgelopen maandag met 1-4 onderuit tegen Bayer Leverkusen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws