'Ik heb met Premier League-managers gesproken, het wordt een groot probleem'

'Ik heb met Premier League-managers gesproken, het wordt een groot probleem'

Gepubliceerd: vrijdag 22 mei 2020 om 11:00vr 22-05-2020 om 11:00

Jamie Redknapp denkt dat meerdere spelers zullen weigeren om te trainen en verwacht dat er een 'oneerlijke competitie' gaat ontstaan. Veel spelers in Engeland staan niet te springen om weer het veld op te gaan.

Troy Deeney (Watford) weigert in het belang van zijn zoontje te trainen en ook N'Golo Kanté (Chelsea) hoeft zich niet te melden. Onder meer een aantal spelers van Manchester City heeft moeite met de huidige crisis.

Redknapp denkt dat de competitie een aparte wending gaat krijgen als dit zo doorgaat. "Ik heb met managers gesproken. Er zijn meer spelers die zich er niet prettig bij voelen. Dat gaat een heel groot probleem worden", zegt hij bij Sky Sports. "Als je een selectie hebt van 22 à 23 spelers waarvan er zes of zeven zijn die zich niet goed voelen, hoe kun je dan spreken van een eerlijke competitie? Het wordt een groot probleem. Het is niet eerlijk."

"Veel managers zeggen dat het hoe dan ook eerlijk gaat worden, maar als je een paar spelers verliest en Troy Deeney is de aanvoerder van Watford, is er geen sprake van een eerlijke competitie", zegt Redknapp. "Ik denk dat het moeilijker en moeilijker wordt. Je gaat meer spelers zien die niet zeker weten of ze willen spelen."

Maar niet iedereen zal dat doen, verwacht Redknapp. Niet omdat ze geen twijfels hebben, maar omdat ze bang zijn voor de reacties. "Als Kanté zegt dat hij niet wil spelen, is Frank Lampard de eerste die zegt dat het goed is, maar er zijn ook spelers die het niet durven zeggen omdat ze bang zijn voor de reacties. Mensen zeggen dan dat ze moeten spelen omdat ze zoveel geld verdienen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Lees meer over: Premier League

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws