KVO gaat voor verandering: 'Conway spreekt met trainersstaf en makelaars'

KVO gaat voor verandering: 'Conway spreekt met trainersstaf en makelaars'

Gepubliceerd: vrijdag 22 mei 2020 om 08:15vr 22-05-2020 om 08:15

Laatste update: vrijdag 22 mei 2020 om 08:16vr 22-05-2020 om 08:16

Bij KV Oostende staan er heel wat veranderingen op de agenda. De Amerikaanse hoofdaandeelhouder Paul Conway startte alvast de gesprekken op met de sportieve staf van de club. Voor hen is er nog geen duidelijkheid over hun verdere toekomst bij KVO.

Concreet zat Conway rond de tafel met onder meer Adnan Custovic, Franky Van der Elst en Franck Berrier. De hoofdcoach van KVO - die in beeld is bij Royal Excel Moeskroen -  kreeg samen met zijn assistenten een uiteenzetting over de datagerichte aanpak die men aan de kust vanaf heden zal hanteren. Dat staat te lezen in Het Laatste Nieuws.

Verder voerde Conway ook gesprekken met enkele makelaars. Zo zijn onder meer William Dutoit (31), Joseph Akpala (33), Ronald Vargas (33) en Renato Neto (28) einde contract. Verder lopen ook de huurovereenkomsten van Ante Palaversa (20, Manchester City), Bubacarr Sanneh (25, RSC Anderlecht) en Louis Verstraete (21, Antwerp FC) af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanavond krijgen we de CL-loting! Welke ploegen zou jij Club Brugge, onze enige deelnemer, graag zien loten? #ClubBrugge #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Waar is Custovic volgend seizoen trainer?

(88 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws