OFFICIEEL: Storck vindt nieuwe werkgever en tekent tweejarig contract

OFFICIEEL: Storck vindt nieuwe werkgever en tekent tweejarig contract

Gepubliceerd: donderdag 21 mei 2020 om 21:08do 21-05-2020 om 21:08

Laatste update: donderdag 21 mei 2020 om 21:20do 21-05-2020 om 21:20

Terwijl Cercle Brugge naarstig op zoek is naar een nieuwe coach, heeft Bernd Storck een nieuwe uitdaging gevonden. De Duitser besliste om geen nieuw contract te tekenen bij de Vereniging, die hij dit seizoen miraculeus in de hoogste afdeling hield. Storck gaat aan de slag in Slovakije.

De 57-jarige coach heeft een contract getekend voor twee seizoenen bij eersteklasser DAC. De club uit de grensstreek met Hongarije heeft goede banden met de Hongaarse voetbalbond, één van de vroegere werkgevers van Storck. Het financiële aanbod van DAC kon hem blijkbaar overtuigen.

De voorbije twee seizoenen was Storck aan de slag bij respectievelijk Royal Excel Moeskroen en Cercle Brugge. Bij beide clubs zorgde hij voor een nieuwe wind en kon de degradatie afgewend worden. Storck werd even geciteerd als opvolger van Laszlo Bölöni bij Antwerp, maar daar viel de keuze op Ivan Leko.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanavond krijgen we de CL-loting! Welke ploegen zou jij Club Brugge, onze enige deelnemer, graag zien loten? #ClubBrugge #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws