Cercle blijft speuren naar nieuwe coach en doet voorstel aan technisch directeur

Cercle blijft speuren naar nieuwe coach en doet voorstel aan technisch directeur

21-05-2020 20:15
5

Cercle Brugge is tevreden dat er eindelijk een perspectief is voor de start van de nieuwe competitie. Bij de Vereniging ligt er immers nog veel werk op de plank. Er is momenteel geen technisch directeur en er moet nog een opvolger gevonden worden voor Bernd Storck. 

Volgens voorzitter Vincent Goemaere gaat de zoektocht echter de goede kant op. "Er zijn concrete pistes. We hebben een voorstel gedaan aan een technisch directeur en wachten momenteel op zijn antwoord", vertelde Goemaere op de website van de Vereniging. "Voor de positie van hoofdcoach hebben we een shortlist met enkele namen en die zullen we dan samen met de nieuwe technisch directeur doornemen."

Het blijft voorlopig ook koffiedik kijken wat er op de transfermarkt zal gebeuren. "De technisch directeur heeft hier een heel groot aandeel in. Daarom is het voor mij zo belangrijk dat die er snel komt. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we vandaag niemand hebben die dit opvolgt. Het team in Monaco is vandaag hard aan het werken om dit in orde te krijgen, maar het lokale werk zal door onze technisch directeur gebeuren. Hij zal nog een hele boterham moeten verwerken", besloot Goemaere.