Martinez lyrisch over Hazard: Hij kan de Ballon d'Or winnen!

Martinez lyrisch over Hazard: "Hij kan de Ballon d'Or winnen!"

Gepubliceerd: donderdag 21 mei 2020 om 10:15do 21-05-2020 om 10:15

Eden Hazard mocht woensdag op originele wijze bekendmaken dat Roberto Martinez nog tot 2022 bondscoach blijft van de Rode Duivels. Als wederdienst heeft de Spanjaard enkele mooie woorden over voor zijn poulain.

Martinez wees Hazard in de loop der jaren aan als zijn kapitein bij de nationale ploeg, maar ook op clubniveau hebben we het laatste nog niet gezien van de dribbelkoning. Bij Real Madrid kon hij dit seizoen nog niet de beste Hazard laten zien door een hoop blessurelast, maar zijn tijd komt nog wel.

"Eden Hazard wordt een geweldige speler bij Real Madrid. Hij zal zorgen voor een nieuwtijdperk binnen de club", klinkt Martinez lyrisch. De bondscoach doet er zelfs nog een schepte enthousiasme bovenop. "Hij kan zonder twijfel de Ballon d’Or winnen met Real Madrid."

Hazard kwam dit seizoen niet verder dan tien competitiewedstrijden voor De Koninklijke. Ook zijn statistieken ogen eerder mager, met een doelpunt en een assist. Ook in de Champions League lukte Hazard één assist in vijf optredens.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws