Martinez heeft aanbiedingen naast zich neergelegd: Rode Duivels zijn speciaal

Martinez heeft aanbiedingen naast zich neergelegd: "Rode Duivels zijn speciaal"

Gepubliceerd: woensdag 20 mei 2020 om 21:03wo 20-05-2020 om 21:03

Roberto Martinez heeft zijn contract als bondscoach/technisch directeur bij de Rode Duivels verlengd tot na het WK 2022 in Qatar. De Spanjaard kreeg de voorbije tijd nochtans enkele mooie aanbiedingen, maar die heeft hij allemaal naast zich neergelegd.

"Soms moet je kijken naar wat je hebt. België is een klein land, maar de Rode Duivels zijn heel speciaal", vertelde Martinez volgens Het Laatste Nieuws. "We zijn niet enkel blij met wat we hebben, maar we willen ook iets bouwen richting de toekomst. Dus nogmaals: mijn job zit er hier nog niet op."

Het uitstellen van het EK naar volgende zomer is volgens Martinez niet de reden van zijn contractverlenging. "Ik voelde tijdens de kwalificatiecampagne dat dit team blijft groeien. Ik geloof in het project. Mijn job zit er hier nog niet op. 'Unfinished business.' Het zou heel jammer zijn om deze relatie nu te verbreken."

"Iedereen kon zien dat we beter wilden doen dan het WK in Rusland. Het zou jammer geweest zijn om nog voor het EK te vertrekken", besloot Martínez, die zijn dubbele rol blijft behouden. "Het fijne om de rollen van TD en coach te combineren is dat ik uit alle hoeken het Belgisch voetbal kon leren kennen en te kunnen helpen op alle vlakken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws