Extra probleem bij promotiefinale: '14 spelers zijn einde contract bij OH Leuven'

Extra probleem bij promotiefinale: '14 spelers zijn einde contract bij OH Leuven'

Gepubliceerd: woensdag 20 mei 2020 om 20:34wo 20-05-2020 om 20:34

Oud-Heverlee Leuven en Beerschot hebben nog altijd geen datum gevonden voor de terugwedstrijd van de promotiefinale in 1B. De Leuvenaars zullen die wedstrijd liever vroeger dan later speler, want er zijn bij de club maar liefst veertien spelers einde contract.

Dat meldt Het Nieuwsblad. Die spelers zullen de club in principe verlaten op 30 juni. De FIFA keurde wel goed dat clubs contracten kunnen verlengen tot de nieuwe einddatum van het seizoen, maar sommige spelers zitten met hun hoofd al ergens anders en dat kan problematisch zijn voor OHL.

Maar liefst 14 van de 25 kernspelers zijn immers einde contract en daar zitten belangrijke spelers tussen zoals Henkinet, Tshimanga, Duplus, Kotysch, Van den Bergh, Van Hyfte, Sowah, Hubert, Croizet, Aguémon en Perbet.

Henkinet heeft al getekend bij Standard en mag tot begin augustus bij OHL blijven. Bij Beerschot, tegenstander in de promotiefinale, is de situatie anders: enkel Aloé is einde contract en de uitleenbeurt van de langdurig geblesseerde Seigers loopt af.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws