VoetbalPrimeur België zoekt nieuwe moderators!

VoetbalPrimeur België zoekt nieuwe moderators!

Gepubliceerd: dinsdag 9 juni 2020 om 15:30di 09-06-2020 om 15:30

Laatste update: vrijdag 3 juli 2020 om 07:52vr 03-07-2020 om 07:52

Heb jij altijd al bij een voetbalwebsite actief willen zijn? Dat kan! VoetbalPrimeur.be is op zoek naar moderators die in staat zijn het toenemend aantal reacties in goede banen te leiden.

Het aantal reacties op de nieuwsberichten van VoetbalPrimeur.be neemt continu toe. Ook op onze Facebook- en Instagram-pagina's wordt op dagelijkse basis door duizenden mensen gereageerd. Dat levert interessante, voetbalinhoudelijke discussies op, maar steeds vaker zien we ook dat er een grens wordt gepasseerd. Om de fatsoensnormen te bewaken zijn we daarom op zoek naar extra moderators.

Als moderator bij VoetbalPrimeur.be draag je een grote verantwoordelijkheid. Jij zorgt er namelijk voor dat het leuk blijft in de commentsectie en iedereen zich gehoord en gerespecteerd voelt. Als moderator ben jij het aanspreekpunt voor de VP-community en heb je directe lijnen lopen met de organisatie achter VP.

Wat wordt er van je verwacht?

- Een goede beheersing van de Nederlandse/Vlaamse taal in zeggen en schrijven;
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
- Je hebt een proactieve houding;
- Je bent minimaal 10 uur per week en flexibel beschikbaar
- Als je staat ingeroosterd, ben je volledig aanwezig
- En natuurlijk: je hebt affiniteit met voetbal.

Wat staat er tegenover?

Ga jij bij ons aan de slag, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Elke moderator van VoetbalPrimeur.be krijgt bij het behalen van bepaalde targets na elke drie, zes, negen en twaalf maanden een beloning. Waar je dan aan moet denken? Van voetbalboeken tot een volledig verzorgde tweepersoons voetbalreis ter waarde van €600.

Heb jij interesse in deze functie op vrijwillige basis? Stuur je motivatie door naar moderators@voetbalprimeur.nl t.a.v. Team VoetbalPrimeur.be. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Het VoetbalPrimeur België-team

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Bekijk het laatste nieuws