Watford-verdediger besmet: 'Angstaanjagend hoe je je helemaal goed kan voelen'

Watford-verdediger besmet: 'Angstaanjagend hoe je je helemaal goed kan voelen'

20-05-2020 16:50
1

Adrian Mariappa is de Watford-speler die positief getest heeft op het coronavirus. De 33-jarige verdediger van The Hornets geeft aan dat hij geen last heeft van het virus en hij überhaupt niet getest was als de trainingen bij de club nog niet waren begonnen.

In een eerder stadium werd al bekend dat twee stafleden van Watford besmet waren. Er werd toen ook gesproken over een besmetting bij een speler, maar een naam werd destijds nog niet genoemd. In een uitgebreid interview met The Telegraph heeft Mariappa inmiddels laten weten dat hij de Watford-speler met het coronavirus was. 

"Het is angstaanjagend hoe je je helemaal goed kan voelen, je huis niet hebt verlaten en alsnog het virus kan krijgen", vertelt stelt de ploegmaat van Christian Kabasele. "Als ik niet weer aan de trainingen had hoeven beginnen, was ik er nooit achter gekomen dat ik het virus had. Ik zou gewoon verder zijn gegaan met mijn normale leven."

Eerder liet Watford-aanvoerder Troy Deeney al weten liever niet te beginnen met de trainingen. "We worden deze week weer verwacht, maar ik heb gezegd dat ik niet kom", aldus Deeney.