BILD: Dortmund langer door met clubicoon, contract met één jaar verlengd

BILD: Dortmund langer door met clubicoon, contract met één jaar verlengd

20-05-2020 14:10 Laatste update: 14:24
1

Lukasz Piszczek heeft zijn contract bij Borussia Dortmund met een jaar verlengd. De 34-jarige verdediger heeft volgens BILD zijn handtekening gezet onder een nieuw contract in het Signal Iduna Park, waar ook Rode Duivels Thorgan Hazard en Axel Witsel actief zijn.

Met dat nieuws pakt het Duitse medium woensdagochtend uit. Het contract van Piszczek liep na dit seizoen af, maar Dortmund heeft besloten nog een jaar langer door te gaan met de aanvoerder. De Poolse back staat al sinds 2010 onder contract in Dortmund en speelde tot op heden 354 wedstrijden in het zwart-geel van de club.

Michael Zorc eerder al aan het contract van de rechtsback te willen verlengen, maar door het coronavirus zijn clubs genoodzaakt voorzichtig te werk te gaan. Piszczek speelde dit seizoen dertig wedstrijden voor Dortmund en trainer Lucien Favre ziet ook volgend seizoen een belangrijke rol weggelegd voor de Pools international. Piszczek maakte afgelopen zaterdag de negentig minuten vol tijdens de met 4-0 gewonnen Kohlenpott-derby tegen Schalke 04.