Anderlecht hoopt met Standard-slogan en korting om fans te overtuigen

Anderlecht hoopt met Standard-slogan en korting om fans te overtuigen

20-05-2020 13:29
81

RSC Anderlecht zit de laatste seizoen in de hoek waar de klappen vallen. Toch hoopt paars-wit dat ook volgend seizoen haar fans trouw op post blijven. Om haar supporters te overtuigen hun abonnement te verlengen pakt Anderlecht uit met een eerder verrassende slogan en een korting.

Het nieuwe seizoen van de Jupiler Pro League start op 7 augustus. Wanneer het weer kan na de coronacrisis hoopt Anderlecht weer zo vaak mogelijk op een vol huis. Woensdag zette paars-wit een tekst op Twitter om haar fans te overtuigen hun abonnement in het Lotto Park te verlengen. Het gebruikte daarbij de slogan 'Mauves un jour. Mauves toujours. Een tekst die normaal door Standard gebruikt wordt, maar dan met een rode kleur.

Anderlecht geeft toe dat het momenteel een onzekere tijd is en dat de crisis de club en haar supporters raakt. Paars-wit hoopt volgend seizoen opnieuw voldoende steun en pakt daarom uit met een tijdelijke actie. 'Elke abonnee die voor midden juli verlengt, krijgt zonder uitzondering 20 procent korting. En als er volgend seizoen thuiswedstrijden achter gesloten deuren moeten worden gespeeld dan betalen we die stuk voor stuk terug', stelt Anderlecht.


Bij KRC Genk pakken ze het ondertussen anders. Daar verlengde de club gratis alle abonnement tot aan de winterstop. KAA Gent compenseert haar fans dan weer voor dit seizoen door volgend seizoen 'gratis' Europese wedstrijden aan te bieden.