UPDATE: 'De Decker lijkt Antwerp trouw te gaan blijven'

UPDATE: 'De Decker lijkt Antwerp trouw te gaan blijven'

Gepubliceerd: woensdag 20 mei 2020 om 09:00wo 20-05-2020 om 09:00

Laatste update: zaterdag 23 mei 2020 om 10:47za 23-05-2020 om 10:47

Ivan Leko is de topkandiaat om Laszlo Bölöni op te volgen bij Royal Antwerp FC. De Kroaat wil met Rudi Cossey en Edward Still zijn gekende assistenten meebrengen naar de Bosuil. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Het zou al de derde keer zijn dat Leko met beide heren samenwerkt. 'Cossey en Still assisteerden Leko in 2018 ­tijdens het kampioenenjaar in Brugge. Leko en Still hadden voordien ook al een verleden samen bij STVV. Toen de Kroaat vorig jaar vertrok in Brugge werden ook de contracten van Cossey en Still niet verlengd.'

'Mogelijk wordt het trio nu dichter bij huis wel opnieuw herenigd. Als Cossey de nieuwe T2 zou worden bij Antwerp wordt het afwachten of dat gevolgen heeft voor de huidige T2, Wim De Decker. Dat Leko aan vertrouwens­persoon Still denkt, is niet onlogisch. Antwerp is een van de enige clubs in 1A die nog zonder echte videoanalist werkt', besluit de krant.

Update: Welke rol De Decker krijgt binnen Antwerp ligt nog niet vast, maar volgens Het Laatste Nieuws gaat de trouwe luitenant waarschijnlijk wel aan boord blijven. 'De Decker staat naar verluidt open voor verschillende functies. Het hoeft niet zozeer een rol op het trainingsveld en in de staf zijn. Terwijl voor Antwerp alles bespreekbaar is. Beide partijen hopen er dit weekend uit te zijn', schrijft de krant. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Is Leko een goede optie voor Antwerp?

Ja
79%
Nee
21%
(1729 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws