'Saelemaekers kan Van Bommel als coach krijgen bij AC Milan'

'Saelemaekers kan Van Bommel als coach krijgen bij AC Milan'

Gepubliceerd: dinsdag 19 mei 2020 om 21:18di 19-05-2020 om 21:18

Volgens Italiaanse geruchten maakt Mark van Bommel kans om trainer te worden van AC Milan, de club van Alexis Saelemaekers. De voormalig oefenmeester van PSV zou zelfs al contact hebben gehad met het bestuur van de Rossoneri, die de naam van Van Bommel daarna op een lijstje hebben gezet.

Ralf Rangnick zou nog altijd de gedroomde kandidaat zijn om Stefano Pioli, de huidige trainer van Milan, op te volgen. De Italiaanse voetbalwebsite Calciomercato weet echter te melden dat Van Bommel, nadat hij werd voorgesteld aan de beleidsbepalers van Milan, ook een kanshebber is.

De voormalig PSV-trainer zou tijdens dat gesprek een goede indruk hebben achtergelaten en aan het rijtje van kandidaten zijn toegevoegd. Op dat lijstje zouden naast Rangnick en Van Bommel ook de namen van Julian Nagelsmann en Marco Rose staan.

Van Bommel speelde tussen januari 2011 en juni 2012 al voor AC Milan en is dus geen vreemde in San Siro. De gewezen middenvelder werd in december vorig jaar ontslagen bij PSV en heeft sindsdien geen nieuwe club gevonden. Eerder was Van Bommel al assistent van schoonvader Bert van Marwijk bij de nationale teams van Saoedi-Arabië en Australië.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws