UPDATE: 'Mertens bereikt akkoord met Napoli, 4 miljoen euro per jaar'

UPDATE: 'Mertens bereikt akkoord met Napoli, 4 miljoen euro per jaar'

Gepubliceerd: dinsdag 19 mei 2020 om 20:30di 19-05-2020 om 20:30

Laatste update: vrijdag 5 juni 2020 om 20:30vr 05-06-2020 om 20:30

Dries Mertens zal 'zijn' Napoli dan toch niet verlaten. De aanvaller stond op het punt om richting Internazionale te trekken, maar zet dan toch zijn handtekening onder een contractverlenging bij Napoli.

Dat meldt de toonaangevende journalist Gianluca Di Marzio aan Het Laatste Nieuws. "Op het moment dat Mertens klaar twijfelde om te vertrekken bij Napoli, stond Inter klaar", geeft Di Marzio aan. “Maar ik denk dat Mertens nu gekozen heeft. Dat hij overtuigd is door Gattuso. En hij weet dat hij bij Inter niet veel meer zal krijgen. Hij zal Napels, waar hij een koning is, niet verlaten", klinkt het.

Mertens lijkt daarmee ook zijn carrière bij Napoli te gaan afsluiten. “Hij zal tot 2022 blijven voetballen en voor daarna wordt er een belofte, een optie voorzien om zijn contract te verlengen, zij het in een andere rol. Niet als speler, maar eerder als (jeugd)coach. Hij wil in Napels blijven", aldus Di Marzio.

UPDATE: De Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio twijfelt er niet aan dat Mertens bij Napoli zal blijven. Volgens hem hebben Napoli en Mertens een akkoord bereikt over een nieuw contract. Mertens zal een tekenbonus van 2,5 miljoen euro krijgen en zal jaarlijks minstens vier miljoen euro verdienen. Zijn nieuwe verbintenis loopt tot medio 2022, maar kan met één seizoen verlengd worden. Een officiële bevestiging wordt binnen de komende dagen verwacht.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws