Mignolet heeft nog de ambitie om terug te keren naar de Premier League

"Mignolet heeft nog de ambitie om terug te keren naar de Premier League"

19-05-2020 21:01
26

Club Brugge wist afgelopen zomer te verrassen door Simon Mignolet terug naar België te halen. De doelman werd meteen een onmisbare pion en al snel een publiekslieveling bij Blauw-Zwart. Is die samenwerking van korte duur?

Volgens Wesley Sonck bestaat de kans namelijk dat Mignolet Club Brugge nog verlaat. “Simon Mignolet tekende voor vijf jaar bij Club Brugge, maar hij heeft toch nog de ambitie om terug te gaan naar de Premier League", gaf de ex-speler van Club Brugge aan bij Container Cup.

En ook Mignolet gaf dit seizoen in een interview met Het Laatste Nieuws nog aan dat hij dat zeker niet uitsluit. "Mocht die trein (de Premier League, red) nu nog eens voorbijkomen, moet het wel de juiste wagon zijn waar ik opspring", klonk het.

"Het mag niet de trein zijn die me doet vertragen in mijn carrière. De Premier League blijft sowieso de competitie waar ik het meest naar opkijk. De moeilijkste ook die er is voor een doelman. Mocht de kans zich dus opnieuw aandienen – en alles klopt met Club en privé – dan ga ik er zeker over nadenken", gaf Mignolet toen aan.

Bij Club Brugge lijkt men echter niet zomaar van plan om Mignolet te laten gaan. De doelman heeft nog een contract tot medio 2024 bij de Bruggelingen.