Daar is het, Beerschot stelt haar nieuwe shirt voor

Daar is het, Beerschot stelt haar nieuwe shirt voor

Gepubliceerd: dinsdag 19 mei 2020 om 14:01di 19-05-2020 om 14:01

Laatste update: woensdag 20 mei 2020 om 13:23wo 20-05-2020 om 13:23

Dat de coronaperiode mensen tot creativiteit heeft aangezet, viel de voorbije weken dagelijks her en der te bewonderen. Ook K. Beerschot V.A. heeft de voorbije periode gebruikt om een vernieuwend concept uit te werken. De Ratten lanceren als eerste Belgische profclub ooit een eigen huismerk.

'Thirteen', dat wordt de kersverse huisstijl van Beerschot, kondigt de club trots aan op haar website. Het gloednieuwe merk zal heel wat paars-witte accessoires en kledingstukken op de markt brengen én, niet onbelangrijk, ook de eigen truitjes ontwerpen. Zo zou Beerschot als allereerste in ons land in haar eigen outfits voorzien.

De naam 'Thirteen' is uiteraard een verwijzing naar het stamnummer van Beerschot. De Antwerpenaren kozen als logo de Latijnse variant van dat getal. Bij de lancering van het nieuwe merk hoort ook een slogan: 'Our number. Our brand.'. Beerschot hoopt haar supporters tijdens de komende abonemmentenverkoop al een voorsmaakje te kunnen bieden.

Update: Het heeft niet lang geduurd, maar Beerschot heeft haar nieuwe shirt voor het seizoen 2020 - 2021 al gepresenteerd. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zullen andere clubs dit voorbeeld op termijn volgen, denk je?

(256 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws