DONE DEAL: 'KRC Genk legt nog 1,5 miljoen euro extra op tafel'

DONE DEAL: 'KRC Genk legt nog 1,5 miljoen euro extra op tafel'

19-05-2020 08:11 Laatste update: 25-05-2020 13:40
88

Volgens Het Nieuwsblad zal KRC Genk Eboué Kouassi definitief overnemen van Celtic. Afgelopen seizoen werd de 22-jarige middenvelder gehuurd van de Schotse club.

KRC Genk nam ook een aankoopoptie op in het huurcontract. Die moet gelicht worden voor 29 mei en de Limburgers zullen zo’n 1,5 miljoen euro op tafel leggen. Kouassi werd in januari gehuurd om Sander Berge te vervangen en de blessure van Bryan Heynen op te vangen.

Kouassi maakte indruk en in tegenstelling tot Thomas Didillon beslist KRC Genk aldus om zijn aankoopoptie wél te lichten. Het lijkt nu afwachten op een officiële bevestiging van de clubs.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws heeft KRC Genk de optie tot definitieve aankoop in het huurcontract van Eboue Kouassi gelicht. Maandag tekent de Ivoriaanse middenvelder meer dan waarschijnlijk een contract voor drie seizoenen plus een extra jaar bij Genk. De 22-jarige middenvelder speelde het afgelopen seizoen slechts vier duels, maar in Limburg zijn ze overtuigd in het kunnen van de tot nu toe Celtic-huurling. Genk betaalt Celtic nog 1,5 miljoen euro.