Harde Braziliaanse kritiek op Neymar: 'In godsnaam, de beste word je niet bij PSG'

Harde Braziliaanse kritiek op Neymar: 'In godsnaam, de beste word je niet bij PSG'

18-05-2020 18:14
3

FC Barcelona maakt een grote fout als het Neymar terughaalt. Dat vindt zijn landgenoot Giovane Elber, oud-speler van onder meer Bayern Bünchen. De voormalig Braziliaans international is hard voor de ster van Paris Saint-Germain.

Neymar verruilde Barça in 2017 voor een recordbedrag van 222 miljoen euro voor PSG. In Parijs heeft hij het ware voetbalgeluk echter nooit gevonden, waardoor de 28-jarige dribbelaar op rasse schreden zou willen terugkeren naar Camp Nou.

Elber stelt dat de Catalanen daar niet aan moeten beginnen. "Nee, hij heeft Barcelona verlaten, ik zie dan geen mogelijkheid voor hem om terug te keren", zegt hij tegen Cadena SER. "Neymar heeft zich zeer slecht gedragen in Barcelona. Toen hij vertrok zei hij dat hij de beste speler ter wereld wilde worden. Maar in godsnaam, dat word je niet bij PSG."

"Daarvoor moet je bij Real Madrid of Barça zijn", vervolgt Elber. "Of een andere club waar je de Champions League kunt winnen. Ik zie PSG ook de komende drie, vier jaar de Champions League nog niet winnen."