Eddy Snelders over Bölöni: Misschien vreesde hij voor een ontslag

Eddy Snelders over Bölöni: "Misschien vreesde hij voor een ontslag"

18-05-2020 15:30
9

Er bestaat geen twijfel over dat Laszlo Bölöni Antwerp terug op de kaart heeft gezet. Er zat misschien zelfs meer in. Toch besluit de coach de deur achter zich dicht te trekken. Analist Eddy Snelders zocht bij Sporza uit waarom.

De Roemeense coach heeft enorme successen behaald. Op geen tijd speelde ‘The Great Old’ in Play-Off 1. “Toch komt de breuk niet uit de lucht gevallen”, zegt Snelders. Ook vorig jaar circuleerden de geruchten over een eventueel vertrek. "Misschien heeft hij nu voor zichzelf uitgemaakt dat dit het jaartje te veel zou kunnen zijn", aldus Snelders.

Ook denkt Snelders dat de schrik voor een ontslag er stevig in zat bij Bölöni. "Het Antwerpse bestuur is razendambitieus. Misschien denken zij dat hun ambities niet realiseerbaar zijn met de Roemeense coach", zegt Snelders.

Alleszins heeft de Roemeen uitstekend werk geleverd bij Antwerp. "Bölöni kan nu in schoonheid eindigen. Hij heeft Antwerp op de kaart gezet en heeft met deze club veel progressie gemaakt. Hij kan tevreden terugblikken", Aldus Snelders.