'Hertha BSC zet Van Crombrugge naast twee andere doelmannen op verlanglijstje'

'Hertha BSC zet Van Crombrugge naast twee andere doelmannen op verlanglijstje'

17-05-2020 19:15
5

Hendrik Van Crombrugge wordt al maandenlang gelinkt aan een transfer na zijn uitstekend debuutseizoen bij RSC Anderlecht. Ondertussen is er een nieuwe gegadigde opgedoken voor de doelman. Hij staat op het verlanglijstje van Hertha BSC, maar er is wel concurrentie.

Dat meldt het Duitse Bild. De 27-jarige Van Crombrugge staat samen met Gregor Kobel (Hoffenheim) et Jonas Omlin (Basel) op het verlanglijstje van Hertha BSC. De Duitse club wil voor volgend seizoen absoluut een nieuwe eerste doelman. Rune Jarstein, het huidige sluitstuk van Hertha, is ondertussen 35 en heeft zijn beste jaren gehad. 

Van Crombrugge kan bij de Duitse eersteklasser ploegmaat worden van Dedryck Boyata en Dodi Lukebakio. Hij heeft na zijn uitstekend debuutseizoen de ploegen voor het uitkiezen, maar Anderlecht wil boter bij de vis. De doelman kan enkel vertrekken bij een bod van minstens tien miljoen euro. Ondertussen probeert paars-wit zijn nummer één te verleiden tot een verlengd verblijf met een nieuw verbeterd contract.