Hoedt heeft geen trek in nieuwe uitleenbeurt: Ik heb al aanbiedingen op zak

Hoedt heeft geen trek in nieuwe uitleenbeurt: "Ik heb al aanbiedingen op zak"

17-05-2020 18:37
8

Wesley Hoedt wil na een goed seizoen bij Antwerp opnieuw naar een topcompetitie. De verdediger, die gehuurd werd van Southampton, heeft naar eigen zeggen al een aantal aanbiedingen op zak, maar hij past wel voor een nieuwe uitleenbeurt.

"Ik heb inderdaad een heel goed jaar gehad. Het is alleen zonde dat we ons werk niet hebben kunnen afmaken", vertelde Hoedt in een gesprek met Het Nieuwsblad.  "We hadden de beker kunnen pakken – geen idee of dat later nog kan – en hadden tweede kunnen worden in de competitie, waardoor we ons voor de Champions League-voorrondes hadden gekwalificeerd. Maar het is niet anders."

De Nederlander heeft op alle vlakken een uitstekend seizoen achter de rug in de Belgische competitie. "De mensen waren supervriendelijk, dus het leven beviel me erg goed. Ik ben iedereen heel dankbaar. Ook de coach. Alle credits voor de goeie resultaten van de voorbije drie jaar mogen trouwens naar hem. Voor Antwerp is het nu cruciaal dat het een goeie vervanger haalt. En goeie spelers, want als ik het goed voorheb, wordt de ploeg ook compleet veranderd."

Nieuwe uitdaging
Hoedt zelf droomt ervan om opnieuw een stapje hogerop te zetten. "Dat is wel de bedoeling, ja. Ik heb al een aantal aanbiedingen op zak van clubs in die competities. Maar ik moet afwachten. En overleggen met Southampton. Wat duidelijk is, is dat ik op een jaartje huur niet meer zit te wachten. Ik wil dit keer een definitieve verhuis", besloot de Nederlandse verdediger.