'Barça, PSG én Dortmund volgen Dest, alleen Bayern concreet'

'Barça, PSG én Dortmund volgen Dest, alleen Bayern concreet'

17-05-2020 16:55
1

Sergiño Dest zal voorlopig af moeten wachten wat zijn sportieve toekomst gaat brengen. De Ajax-back leek lange tijd op weg naar Bayern München, maar de Duitsers krijgen stevige concurrentie.

Deze week werd FC Barcelona plotseling aan Dest gelinkt: zaakwaarnemer Joes Blakborn bevestigde tegenover De Telegraaf dat de Catalanen 'weleens geïnformeerd' hadden naar zijn cliënt, maar dat er geen concrete interesse was. Diezelfde Telegraaf meldt zondag dat ook Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund Dest op de achtergrond volgen, net als FC Barcelona.

Bayern is op dit moment echter de enige club die serieus werk wil maken van Dest, klinkt het. Een transfer is echter nog niet in de maak. "Eerst moeten de clubs elkaar daarvoor vinden en zover is het nog lang niet", liet Blakborn al aan Ajax Showtime weten. FC Barcelona, PSG en Borussia Dortmund lijken sowieso nog even af te wachten, in verband met de huidige coronacrisis.

Dest brak dit seizoen door bij Ajax en speelde zich ook in de kijker van het Amerikaanse nationale team. De negentienjarige back ligt nog vast tot 2022.