Hoedt zwaait Antwerp vaarwel: Mijn tijd zit erop

Hoedt zwaait Antwerp vaarwel: "Mijn tijd zit erop"

17-05-2020 15:06
24

Het is een leegloop van jewelste bij Royal Antwerp FC momenteel. Na Sinan Bolat en Kevin Mirallas, geeft nu ook Wesley Hoedt aan dat zijn tijd op de Bosuil ten einde is.

Hoedt werd dit seizoen uitgeleend door Southampton, maar die huurtermijn loopt eind juni af. Ook al blikt hij met plezier terug op zijn tijd bij Antwerp, een vervolg zal er niet aan gebreid worden, aldus de Nederlander bij Het Nieuwsblad.

Hoedt, die zijn conditie onderhoudt bij zijn ex-club AZ Alkmaar, is daar heel duidelijk over. "Jullie hebben al vaak genoeg geschreven dat de aankoopoptie 8 miljoen bedraagt, en op dit moment is het onrealistisch dat een Belgische club dat betaalt. Antwerp kan de optie nog tot 31 mei lichten, maar ik weet intussen genoeg. Voor mij houdt het in dat mijn tijd bij Antwerp erop zit."

Hoedt was dit seizoen een lichtpunt in de verdediging van Antwerp, maar het zal dus bij een seizoen blijven. Waar gaat hij dan wel heen? "Voor alle duidelijkheid: ik keer niet terug naar AZ, zoals ik her en der las." Hij loopt daar louter rond om zijn conditie op peil te houden.