'Zlatan blijft niet bij Milan, maar afwachten of hij voor ons of Zweden kiest'

'Zlatan blijft niet bij Milan, maar afwachten of hij voor ons of Zweden kiest'

Gepubliceerd: zondag 17 mei 2020 om 10:56zo 17-05-2020 om 10:56

Zlatan Ibrahimovic keert na dit seizoen niet meer terug bij AC Milan. Waar de Zweedse ster zijn loopbaan voortzet is nog onduidelijk, maar een langer verblijf in de Serie A of een terugkeer naar zijn thuisland lijken de twee mogelijkheden.

Bologna-trainer Sinisa Mihajlovic wil een nieuwe poging wagen om zijn vriend Ibrahimovic binnen te halen. "Hij belde me een paar dagen geleden op, we zullen zien wat hij in de zomer besluit", vertelt de oud-verdediger op de Servische televisie, geciteerd door Italiaanse media. "Hij zal zeker niet bij Milan blijven, maar het is afwachten of hij voor ons kiest of voor een terugkeer naar Zweden."

Bij Bologna staan momenteel drie Nederlanders onder contract met Mitchell Dijks, Stefano Denswil en Jerdy Schouten. Mihajlovic hoopte afgelopen winter al op een samenwerking met de inmiddels 38-jarige Ibrahimovic, maar de spits koos toen voor AC Milan.

Naast Bologna zou ook Hammarby dolgraag in zee gaan met de oud-Ajacied, die sinds kort aandeelhouder van de club is. De Zweedse topscorer aller tijden trainde tijdens de coronastop al mee met Hammarby.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws