Oppermachtig Gladbach haalt het makkelijk van Eintracht Frankfurt

16-05-2020 20:29
1

Borussia Mönchengladbach blijft bovenin meedoen en heeft de Bundesliga hervat met een klinkende overwinning op Eintracht Frankfurt van Bas Dost. Het werd 1-3.

Al na zeven minuten stond Frankfurt op een 0-2 voorsprong. Na 36 seconden scoorde Alassane Pléa en een paar minuten later verdubbelde Marcus Thuram de score. Frankfurt leek een loodzware avond tegemoet te gaan, maar verder leed werd de ploeg bespaard.

Frankfurt kond geen vuist maken, maar Gladbach wist de wedstrijd niet in het slot te gooien. Het werd uiteindelijk wel 0-3 door Ramy Bensebaini, waarna André Silva de eer in de slotfase wist te redden. Gladbach kreeg nog een megakans op 1-4, maar Jonas Hofmann miste voor open doel.

Door de zege van Gladbach is de achterstand op koploper Bayern München nog maar drie punten. De Duitser spelen zondag tegen Union Berlin.