Wilmots sluit Antwerp uit: 'Ik keer enkel terug naar Standard'

Wilmots sluit Antwerp uit: 'Ik keer enkel terug naar Standard'

16-05-2020 20:24
53

Na zijn vertrek bij Iran is ex-bondsocach Marc Wilmots weer een vrije trainer. De coach is ook op zoek naar een nieuwe uitdaging. Als hij ooit terugkeert naar ons land, dan zal hij maar één ploeg coachen.

Na het vertrek van Laszlo Bölöni werd Wilmots al gelinkt aan Antwerp. The Great Old wordt echter niet de nieuwe club van Wilmots. "Als ik terugkeer naar België, zal het enkel naar Standard zijn. Het is de club van mijn hart die me veel heeft bijgebracht en me altijd heeft gesteund", zegt Wilmots bij RTBF.

"Zelfs in 1994, nadat ik stopte met het nationale team, was het publiek geweldig met mij. We konden het altijd goed met elkaar vinden, het is een interessante club. Bij een terugkeer, kom ik terug bij een club waar ik altijd supporter van ben geweest."

Antwerp wordt dus niet de nieuwe bestemming van Wilmots, al kan Standard wel nog een optie zijn. Volgens La Dernière Heure is de kans niet onbestaande dat Michel Preud'homme een andere rol opneemt bij de Rouches, waardoor er plaats is voor een nieuwe trainer.