Oud-Heverlee Leuven ontgoocheld: We stonden voor een voldongen feit

Oud-Heverlee Leuven ontgoocheld: "We stonden voor een voldongen feit"

Gepubliceerd: zaterdag 16 mei 2020 om 17:47za 16-05-2020 om 17:47

Oud-Heverlee Leuven en Beerschot weten waar ze aan toe zijn. Zij moeten de terugmatch van de promotiefinale afwerken als ze naar 1A willen. Bij OHL wringt dat toch een beetje. Zij hadden op een ander eindresultaat gehoopt.

"We hebben alles nog in handen, hier zit geen geslagen club", vertelde CEO Peter Willems volgens Sporza. "We zijn ook trots dat we niet zijn afgezakt naar het niveau van andere clubs. We hebben het debat sereen proberen te voeren en probeerden constructief mee te werken."

"Dat we die promotiematch nog moeten spelen, is het einde van de wereld niet. Maar waar we wel moeite mee hebben, is het het allemaal verlopen is. De werkgroep heeft 4 à 5 weken "gewerkt" - en ik gebruik hierbij aanhalingstekens, want ze hebben vooral ruzie gemaakt - om tot niets te komen."

"We zijn zelf ook geen enkele keer gehoord en moesten alle info uit de pers vernemen, want die was meestal beter ingelicht dan wijzelf. We stonden voor een voldongen feit. We stonden op een paar uur van 1A en dus zijn we ontgoocheld", besloot Willems.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws