Update: 'Lukaku benadert niet alleen Mertens, maar ook twee andere Rode Duivels'

Update: 'Lukaku benadert niet alleen Mertens, maar ook twee andere Rode Duivels'

15-05-2020 19:03 Laatste update: 17-05-2020 10:15
16

Er is eindelijk duidelijkheid gekomen over de toekomst van Dries Mertens. De aanvaller blijft in Italië, maar niet bij Napoli. 

Dat meldt het Italiaanse La Repubblica. De aanvaller werd de voorbije maanden al meermaals gelinkt aan Inter en zou intussen ook toegehapt hebben. Er ligt een tweejarig contract voor hem klaar bij de Italiaanse topclub.

Onder andere Romelu Lukaku zou geholpen hebben met de komst van Mertens. De Rode Duivel wilde Mertens er absoluut bij en heeft hem dan ook proberen te overhalen om richting Milaan te verhuizen. Dat lijkt nu ook gelukt te zijn.

Napoli wilde langer doorgaan met Mertens, maar vond geen akkoord over een contractverlenging met de aanvaller. Zo komt er na zeven seizoenen ook een einde aan het verhaal van Mertens bij Napoli, waar hij 121 keer voor scoorde.

Update: Romelu Lukaku zit niet stil tijdens de coronacrisis. De spits probeert niet alleen Dries Mertens, maar ook Jan Vertonghen en Thomas Meunier te overtuigen van een overstap naar Internazionale. Dat meldt La Gazzetta dello Sport. Vertonghen en Meunier hebben een aflopend contract bij respectievelijk Tottenham Hotspur en Paris Saint-Germain.