Lommel SK en Manchester City Football Group beklinken overname online

Lommel SK en Manchester City Football Group beklinken overname online

14-05-2020 14:15 Laatste update: 14:24
2

Enkele dagen geleden was het al zover, maar woensdag is het officieel geworden: De laatste handtekeningen voor de overname van Lommel SK zijn gezet. De overname werd dan ook digitaal beklonken in de raadzaal van Stad Lommel.

Na weken van onderhandelen, zwoegen en zweten werd de overname door Manchester City Football Group woensdagmiddag officieel gevierd. Digitaal werd het glas gehoffen door het Lommels bestuur en de overnemers. Simon Cliff van Manchester City Football Group is blij met de overname, dat zegt hij in Het Laatste Nieuws: "Men zal Lommel onze dochterclub noemen, ik zie in hen eerder een welkome broer of zus. We maken er iets moois van!"

Ook VZW-voorzitter Paul Kerkhofs van Lommel SK was enorm opgelucht: "Het was een lange, spannende race tegen de klok maar we hebben iets unieks kunnen realiseren. Jammer dat we in deze coronatijden niet één en ander kunnen vieren met onze supporters…" De volgende dagen en weken zullen de overnemers de club doorlichten en eventueel de eerste aanpassingen doorvoeren.