Bolat over Belgische interesse na Antwerp: Zeg nooit nooit

Bolat over Belgische interesse na Antwerp: "Zeg nooit nooit"

14-05-2020 10:12
9

Sinan Bolat en Royal Antwerp Football Club gaan uit elkaar. De Turkse doelman kijkt uit naar een nieuwe club en tegenover Het Laatste Nieuws laat de 31-jarige goalie zich uit over zijn toekomstplannen.

"Ik heb verschillende opties”, begint Bolat. “Turkije kan zeker, maar er zijn ook clubs uit andere landen die interesse tonen. Ik ga er niet dieper op in, of de Turkse media schrijven weer elke dag bladzijden vol (lacht). We zien wel, ik wil er geen namen op plakken. Ik kan alleen maar zeggen dat er wel wat beweegt.”

Bolat sluit ook een overgang naar een andere Belgische club niet uit. “In België? Zeg nooit nooit, maar er zijn niet veel ploegen hier die nog een doelman zoeken, denk ik. Ik wil alleszins zo snel mogelijk duidelijkheid over mijn toekomst.”

“Ik weet uit eigen ondervinding dat het niet goed is om te wachten tot het laatste moment om ergens te tekenen. Bij Porto en Club Brugge miste ik telkens de voorbereiding, wat er mee voor gezorgd heeft dat het daar niet altijd even vlot verliep. Dat wil ik niet nog eens meemaken”, aldus Bolat.