Bolat verrast: “Ik heb altijd aangegeven dat ik graag bij Antwerp wou blijven”

Bolat verrast: “Ik heb altijd aangegeven dat ik graag bij Antwerp wou blijven”

14-05-2020 08:14
10

Sinan Bolat zal Royal Antwerp Football Club verlaten. De Turkse doelman was de afgelopen seizoenen een sterkhouder bij The Great Old, maar het huwelijk is nu voorbij. Tegenover Het Laatste Nieuws geeft de goalie meer uitleg.

Bolat wordt al een tijdje in verband gebracht met een transfer, vooral een terugkeer naar eigen land Turkije kwam al even in beeld. Toch verrast de sluitpost dat hij graag wilde blijven. “Ik heb altijd aangegeven dat ik graag wou blijven. Jammer dat het niet gelukt is, want ik heb hier alleen maar mooie momenten gekend.”

Bolat was een publiekslieveling en de 31-jarige doelman was dan ook de onbetwistbare nummer één onder de lat op de Bosuil. “Ik besef ook dat ik populair was bij de fans, iets waarvoor ik hen ook altijd dankbaar zal zijn. Vanaf dag één tot de laatste seconde van de laatste match waren ze fantastisch."

Bolat had een akkoord in januari met Luciano D’Onofrio over een nieuw contract, maar uiteindelijk liep het toch mis. De Turk geeft aan dat de financiën niet het probleem waren. "Nee, dat was het niet. Waarom het uiteindelijk zo lang aansleepte, weet ik ook niet. Ik wil er niet over in detail gaan. We hadden inderdaad in januari een akkoord. Maar helemaal afgerond is het nooit."