'Nieuwe optie voor KRC Genk-doelwit: salaris van twee miljoen per jaar'

'Nieuwe optie voor KRC Genk-doelwit: salaris van twee miljoen per jaar'

13-05-2020 17:24
2

De toekomst van Bryan Linssen ligt mogelijk in de Verenigde Arabische Emiraten. Al-Nasr SC uit Dubai heeft zijn zinnen gezet op de 29-jarige aanvaller, die deze zomer transfervrij vertrekt bij Vitesse. Dat meldt althans ELF Voetbal. Linssen wordt al een tijdje in verband gebracht met KRC Genk.

Een delegatie van Al-Nasr zou na afloop van de Ramadan op 23 mei om tafel willen met Linssen. Voor de Limburger ligt een contract ter waarde van twee miljoen dollar, omgerekend zo'n 1,8 miljoen euro, per seizoen klaar. Bij de ploeg van trainer Krunoslav Jurcic is momenteel ook voormalig Heracles Almelo-aanvaller Brandley Kuwas actief, net als de Spaanse goaltjesdief Álvaro Negredo.

Linssen bereikte geen akkoord met Feyenoord over een transfervrije overgang, zo maakten beide partijen dinsdag bekend. Het salaris vormde een te groot struikelblok. De linksbuiten, die eerder uitkwam voor Fortuna Sittard, MVV Maastricht en VVV-Venlo, gaf al aan ook een aantal mooie opties in het buitenland te hebben. Volgens ELF tonen ook clubs uit Zuid-Europa belangstelling.