Toch geen corona: 'Turkse voetballer bekent moord op vijfjarig zoontje'

Toch geen corona: 'Turkse voetballer bekent moord op vijfjarig zoontje'

13-05-2020 14:59
11

Een Turkse voetballer heeft de moord op zijn vijfjarige zoontje bekend. Het jongetje zou in eerste instantie zijn overleden aan de gevolgen van het coronavirus, maar dat blijkt niet te kloppen. Cevher Toktaş, oud-speler van de Süper Lig, heeft bekend.

Dat melden Turkse media, waaronder Daily Sabah. Toktaş, speler van Bursa Yildirim, heeft inmiddels toegegeven dat hij kwade intenties had. Hij heeft zijn zoontje vermoord. Hij bracht hem op 23 april binnen omdat hij veel hoestte en hoge koorts had. Toktaş moest samen met zijn zoontje in quarantaine omdat hij symptomen van het coronavirus vertoonde.

"Terwijl hij op zijn rug lag heb ik een kussen op zijn gezicht gedrukt. Dat kussen heb ik een kwartier lang naar beneden gedrukt zonder hem omhoog te halen", zou Toktaş hebben verklaard.

"Mijn zoontje hapte naar adem. Nadat hij stopte met bewegen, haalde ik het kussen van zijn gezicht. Ik riep de dokters zodat ze mij niet zouden verdenken", zegt Toktaş, die simpelweg verklaarde 'niet van zijn zoontje te houden'. "Ik heb na zijn geboorte nooit van hem gehouden. Ik weet niet waarom. De reden dat ik hem heb vermoord is omdat ik niet van hem heb gehouden. Ik heb geen mentale problemen."