Update: 'Eupen haalt doublure voor De Wolf op bij failliet Sporting Lokeren'

Update: 'Eupen haalt doublure voor De Wolf op bij failliet Sporting Lokeren'

13-05-2020 08:45 Laatste update: 15-05-2020 09:29
3

Sporting Lokeren heeft het faillissement niet kunnen afwenden. De voltallige spelersgroep mag dan ook transfervrij op zoek naar een nieuwe club. Theo Defourny kan alvast de overstap maken naar de Jupiler Pro League.

L'Avenir meldt namelijk dat KAS Eupen interesse toont in de 28-jarige doelman. Defourny kwam slechts één seizoen uit voor Lokeren, nadat hij de overstap maakte van AFC Tubize. Ondanks het trieste seizoen op Daknam bleek Defourny één van de lichtpunten te zijn. In het verleden speelde onze landgenoot ook al voor Royal Antwerp FC en Royal Excel Moeskroen.

Steeds meer Lokeren-spelers vinden intussen onderdak. Max De Ruyver koos voor Zulte Waregem, dat ook Yusuf Lawal aangeboden kreeg. Matthéo Parmentier zal zijn geluk dan weer beproeven bij KAA Gent. Verder is ook Lokeren-boegbeeld Killian Overmeire nog op zoek naar een nieuwe uitdaging op profniveau.

UPDATE: Volgens Het Laatste Nieuws is het zeker: Défourny vergezelt Ortwin De Wolf – ook al ex-Lokeren – bij Eupen. De deal wordt wellicht snel geofficialiseerd.