'Heerenveen-doelman Hahn kan rekenen op interesse van RSC Anderlecht'

'Heerenveen-doelman Hahn kan rekenen op interesse van RSC Anderlecht'

12-05-2020 20:01
15

Warner Hahn kan zich opmaken voor een vertrek naar het buitenland. De 27-jarige doelman trekt transfervrij de deur achter zich dicht bij sc Heerenveen en heeft over belangstelling niet te klagen.

Volgens het Algemeen Dagblad staat Hahn hoog op het wensenlijstje van Anderlecht, terwijl ook het Turkse Göztepe en het Engelse Swansea City interesse tonen. Ook vanuit de Amerikaanse Major League Soccer en het Engelse Championship sluimert er belangstelling.

"Warner is natuurlijk een aantrekkelijke speler. Veel clubs kennen hem al lang omdat hij in alle nationale jeugdelftallen heeft gespeeld tot en met Jong Oranje", zegt belangenbehartiger Revien Kanhai van Forza Sports Group tegen het AD. "Het is wachten totdat zaken worden geconcretiseerd en de juiste kant op vallen."

RSC Anderlecht zoekt naar een nieuwe doelman na het vertrek van Davy Roef en waarschijnlijk ook Frank Boeckx. Ook Hendrik Van Crombrugge ligt bijzonder goed in de markt, al hoopt paars-wit op een contractverlenging van de doelman. Naast Hahn werden ook Jean Butez, Mike Vanhamel, Dutoit en Paul Nardi gelinkt aan de Brusselaars.