Ontslagen Crasson wekt voldoende interesse op: Binnen- en buitenland, ja

Ontslagen Crasson wekt voldoende interesse op: "Binnen- en buitenland, ja"

12-05-2020 15:13
3

Het eerste trainersavontuur van Bertrand Crasson heeft nog geen jaar geduurd. In september 2019 nam de voormalige rechtsback over van Emilio Ferrera bij F91 Dudelange. Die club zette hem nu op straat. Crasson tilt er niet te zwaar aan.

“Mijn contract liep tot deze zomer en wordt niet verlengd", vat onze landgenoot samen bij Het Nieuwsblad. "Meer is het niet. Er is geen sprake van een lelijke breuk tussen ons, het is gewoon voorbij. Waarschijnlijk zullen de resultaten wel een rol gespeeld hebben, maar ik ga nu gewoon door."

"Ik heb contacten met verschillende clubs", laat Crasson zich ontvallen. "Binnen- en buitenland, ja. Maar door het coronavirus ligt er op dit moment veel stil. Alles ligt eigenlijk stil. Het is niet zo gemakkelijk om onderhandelingen op te starten."

Als oud-speler zou het voor Crasson een droom zijn om weer aan de slag te kunnen bij RSC Anderlecht. Recent solliciteerde Luc Nilis nog via de media. "Als wij als ex-spelers iets kunnen bijbrengen, dan mag de club dat gerust laten weten", valt Crasson hem bij. "Maar Anderlecht is nu in de handen van Vincent Kompany: het is zijn project en het zijn zijn ideeën. Laten we hopen dat de club de komende jaren vooruitgang kan boeken. Dat is het voornaamste."