Ex-Anderlecht speler Gillet zoekt nieuwe club: “Met een gebroken hart”

Ex-Anderlecht speler Gillet zoekt nieuwe club: “Met een gebroken hart”

Gepubliceerd: dinsdag 12 mei 2020 om 08:45di 12-05-2020 om 08:45

Ex-Anderlecht speler Guillaume Gillet is op zoek naar een nieuwe club. Op zijn Instagram laat de verdediger weten dat Racing Lens niet verder wil met de 36-jarige Gillet.

RC Lens promoveert volgend seizoen naar de Ligue 1, maar zal dat zonder Gillet doen. De 22-voudig Rode Duivel neemt afscheid van de Franse club. “Het is met een gebroken hart dat ik moet aankondigen dat de club niet met mij wil doorgaan”, klinkt de boodschap van Gillet. “Het enige dat mij troost geeft, is het feit dat we erin geslaagd zijn Lens terug te brengen waar het hoort.”

“Ik verlaat de club met mijn hoofd omhoog. De wrange nasmaak van de beslissing zal mij nooit de steun en vriendelijkheid van de mensen van Lens doen vergeten. Bedankt ook aan al mijn ploegmaats van de voorbije twee jaar, die me vertrouwen hebben gegeven en zowel op sportief als menselijk vlak mooie zaken hebben gebracht.” Eerder speelde Gillet bij KAA Gent, Anderlecht, Bastia, Nantes en Olympiakos.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Zie jij Gillet graag terugkeren naar België?

(183 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws