Hazard toont zich op eerste training Real Madrid: “Hij is scherp en wil spelen”

Hazard toont zich op eerste training Real Madrid: “Hij is scherp en wil spelen”

12-05-2020 08:28 Laatste update: 08:30

Real Madrid trainde gisteren voor het eerst na de uitbraak van het coronavirus weer. Rode Duivels Thibaut Courtois en Eden Hazard maakte hun opwachting en het was vooral uitkijken naar Hazard die terugkomt na een enkeloperatie begin maart.

Groepstrainingen zijn door de coronamaatregelen in Spanje nog niet aan de orde dus de spelers trainden individueel. ‘Toch liet Hazard een goede indruk bij zijn comeback op het veld. Hij was al in staat oefeningen met de bal te doen en bevestigde daarmee de goede resultaten van de tests van vorige week’, meldt Het Nieuwsblad.

Ook ploegmakker Courtois is optimistisch. “Hazard moet natuurlijk nog wat voorzichtig zijn, maar hij heeft wel geluk dat de omstandigheden ideaal zijn om rustig individueel aan zijn herstel te werken”, vertelde Courtois tegenover het Spaanse RTVE. “Hoe het met zijn conditie is? In de zomer stond hij zwaarder, maar nu is hij scherp en wil hij niets liever dan spelen.”

La Liga zou volgens Spaanse bondsvoorzitter weer vanaf 12 juni kunnen hervatten. Real Madrid staat twee punten achter op leider FC Barcelona met nog elf wedstrijden te gaan.