CEO Lommel blijft voorzichtig over samenwerking: “Weten nog niet alles”

CEO Lommel blijft voorzichtig over samenwerking: “Weten nog niet alles”

11-05-2020 18:46 Laatste update: 18:48
4

Lommel gaat verrassend samenwerken met City Football Group en werd zo gered. CEO Harm van Veldhoven geeft tegenover Sporza meer uitleg over de situatie.

"Je weet nooit van tevoren alles zeker, maar dit biedt toch veel meer stabiliteit en ook een veel groter netwerk”, begint van Veldhoven. “Deze groep is toch een heel grote groep. Het is voor ons belangrijk om te kijken hoe dat kan leiden tot een bepaald succes. Daar weten we zeker nog niet alles van. Die gesprekken moeten de komende dagen en weken nog gebeuren."

Het blijft onduidelijk waarom de CFG bij Lommel uitkwam. "Die vraag kan ik zelf moeilijk beantwoorden, maar wat ik heb gemerkt bij de gesprekken is dat ons jeugdcomplex en onze ligging ideaal was. De contacten vanuit de gemeente en de organisatie hebben ook geleid tot een vervolg van de gesprekken. Maar vooral de ligging en dat soort zaken waren zeer bepalend."

Voorzichtig
Lommel blijft alsnog voorzichtig. "Het gevoel zit goed, maar we moeten voorzichtig zijn over waar het daadwerkelijk naartoe zou kunnen gaan. Het kan weken, maanden, jaren duren voor dit effectief tot resultaat zal leiden. Maar die insteek is er alvast. Er is vooral gesproken over doorgroeimogelijkheden, we hebben hier in de groene achtergrond mogelijkheden om verder uit te breiden."