Trossard ziet mogelijkheden bij Rode Duivels: Dat speelt zeker in mijn voordeel

Trossard ziet mogelijkheden bij Rode Duivels: "Dat speelt zeker in mijn voordeel"

10-05-2020 19:34
4

Leandro Trossard mocht vorig jaar voor de eerste keer proeven van de Rode Duivels, maar hij kwam nog niet aan spelen toe. De flankspeler hoopt wel in de toekomst een belangrijke rol te vervullen bij de nationale ploeg.

"Ik heb een beetje pech gehad met mijn blessure. Vlak voor de wedstrijd tegen Cyprus viel ik geblesseerd uit", vertelde Trossard tijdens een gesprek met Het Laatste Nieuws. "Ik sprak toen met de coach en hij zei dat ik die wedstrijd wel had mogen spelen. Ik weet dat ik m’n kans zou krijgen, dus dat was best zuur. Ik ben wel realistisch dat die kans er zeker nog komt en dat ik die dan maar moet grijpen."

De 25-jarige Limburger denkt wel dat er in de toekomst mogelijkheden zijn bij de Duivels. "Normaal ben ik wel een type dat met een actie een wedstrijd kan openbreken. Dat speelt dus zeker in mijn voordeel. Eens je er bij bent en je kunt je tonen, dan heb je een beetje uw vaste plek. Dan wordt ook die sticker niet meer op u gekleefd van 'die jongen moet zich nog bewijzen'", besloot Trossard.