Radzinski (46) praat over toekomst: Hoop opnieuw actiever te worden

Radzinski (46) praat over toekomst: "Hoop opnieuw actiever te worden"

Gepubliceerd: zondag 10 mei 2020 om 15:00zo 10-05-2020 om 15:00

Tomasz Radzinski is door Sport/Voetbalmagazine gekozen als de beste Noord-Amerikaanse voetballer ooit in België. Radzinski draagt België duidelijk nog een warm hart toe en kan terugblikken op heel wat mooie momenten.

Radzinski is niet verbaasd dat hij is verkozen als beste Noord-Amerikaan. "Ik denk dat niemand in de top tien zo lang in België heeft gespeeld als ik. Dat zal ook wel een van de redenen zijn waarom veel mensen aan mij hebben gedacht."

Na zijn carrière is Radzinski in het voetbal gebleven. "Ik werk momenteel voor Atticus Sports Management, een makelaarsbureau. Ik adviseer jonge spelers en geef hen mediatraining. Op termijn hoop ik opnieuw actiever te worden in de voetbalwereld, in welke rol zien we dan nog wel. Maar mijn dochters zijn 6, 8 en 11 jaar. De komende jaren wil ik hen vooral genoeg aandacht geven."

Radzinski speelde uiteindelijk 78 wedstrijden voor Anderlecht. Daarin trof hij 52 keer raak. In het buitenland speelde hij onder meer bij Everton, Fulham en het Griekse Xanthi.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws