'Nainggolan kan zijn geluk beproeven in Premier League'

'Nainggolan kan zijn geluk beproeven in Premier League'

09-05-2020 16:31
8

Newcastle United is van plan een heuse remonte te maken in de Engelse Premier League. Het brengt nu zelfs Radja Nainggolan blinken in hun spotlights. Dat meldt Calcio Mercato.

Er is namelijk nadrukkelijk contact tussen de club en een investeringsmaatschappij rond de koning van Saoedi-Arabië. Die financiële opdoffer zou gepaard gaan met een kwaliteitsinjectie op het veld. De Premier League-club denkt daarbij aan Radja Nainggolan om het middenveld te versterken.

Nainggolan is eind juni een vrije speler en werd mede daardoor al in contact gebracht met verschillende teams verspreid over Europa. Dat Newcastle aan hem denkt, heeft bovendien te maken met enkele geruchten over een nieuwe trainer. Zo staat de naam van Luciano Spalleti op het lijstje van de Engelse club.

Nainggolan en Spalleti werkten nog samen bij Inter, waar 'Ninja' nog altijd onder contract staat. Inter kan met de verkoop van Nainggolan én het vertrek van Spalleti in een klap twee contracten die zwaar doorwegen op de financiën schrappen.