'Nog geen minuut gespeeld bij Standard, maar Rouches betalen wel 400.000 euro'

'Nog geen minuut gespeeld bij Standard, maar Rouches betalen wel 400.000 euro'

09-05-2020 12:00 Laatste update: 27-05-2020 16:00
16

Nu de licentieperikelen achter de rug zijn kan Standard zich volop voorbereiden op het sportieve gedeelte. De Rouches laten er alvast geen gras over groeien, de eerste versterking is aanstaande.

RMC Sport meldt namelijk dat Standard de aankoopoptie van Moussa Sissoko gaat lichten. Sissoko werd afgelopen winter op huurbasis van PSG overgenomen, nu komt de Franse centrale verdediger ook definitief over. De aankoopoptie van de 19-jarige Sissoko zou om en bij de 500,000 euro bedragen.

Sissoko staat te boek als een groot talent in het Franse voetbal, bij PSG bleek de concurrentie echter te groot. Nu krijgt Sissoko dus de kans om door te breken bij Standard. De Rouches waren trouwens niet de enigste Belgische club die de Fransman wouden overnemen, ook Zulte Waregem toonde interesse. Vorige zomer, kon Sissoko ook al rekenen op de interesse van Newcastle United en Brighton & Hove Albion.

Update: Het Nieuwsblad laat weten dat de deal tussen PSG en Standard over Sissoko nagenoeg rond is. De huurling speelde nog geen enkele minuut voor Standard, maar in Luik leggen ze nu wel 400.000 euro op tafel leggen voor de centrale verdediger.