Update: 'Musona heeft in eigen land twee opties'

Update: 'Musona heeft in eigen land twee opties'

09-05-2020 11:15 Laatste update: 12-05-2020 17:40
22

Knowledge Musona maakte in de zomer van 2018 de overstap van KV Oostende naar RSC Anderlecht, maar zich doorzetten kon de Zimbabwaan nooit. Na twee uitleenbeurten, aan Sporting Lokeren en KAS Eupen, in twee jaar tijd lijkt het moment daar om definitief te vertrekken.

Nu Anderlecht al een hele poos inzet op de eigen jeugd, zijn de kansen voor Musona nog meer geslonken. "Het is duidelijk dat Musona niet in de plannen past van de nieuwe trainer en in de filosofie van de club. Ze willen bij Anderlecht jonge spelers laten doorstromen", vertelt zijn zaakwaarnemer aan Soccer Laduma.

Deze zomer hoopt Musona dan ook met Anderlecht tot een akkoord te komen wat betreft een definitief vertrek. "Knowledge deed het goed bij Eupen, ook al speelde hij er slechts zes wedstrijden. Hij scoorde twee keer en leverde twee assists af. We gaan met Anderlecht aan tafel zitten om een oplossing te vinden", klinkt het.

Update: Volgens All Africa kan Musona terugkeren naar zijn eigen land. In Zuid-Afrika wordt de aanvaller gelinkt aan Kaizer Chiefs and Mamelodi Sundowns. Bij Anderlecht heeft Musona geen toekomst meer.