'Anderlecht wil Eredivisie-doelman vastleggen voor de neus van Club Brugge'

'Anderlecht wil Eredivisie-doelman vastleggen voor de neus van Club Brugge'

09-05-2020 10:15
47

Deze week raakte bekend dat Club Brugge interesse toont in Joël Drommel, doelman bij FC Twente. Verder zijn er ook een handvol Bundesliga-clubs geïnteresseerd in de Nederlander. Maar volgens Sport/Voetbalmagazine denkt ook RSC Anderlecht aan zijn komst.

Het weekblad schrijft dat Anderlecht enkele weken geleden al contact opnam met de entourage van Drommel, die zelf aan een nieuwe uitdaging toe is. De Twente-doelman staat naar verluidt niet weigerachtig tegenover een transfer naar Anderlecht. De voorwaarde daarbij is dan wel dat hij eerste doelman wordt.

De komst van Drommel bij Anderlecht lijkt er dus enkel te komen wanneer Hendrik Van Crombrugge andere oorden opzoekt. De nummer één van paars-wit speelde zich in de kijker van PSV en enkele Duitse clubs, maar mogelijk is het prijskaartje van tien miljoen euro spelbreker. Van Crombrugge zelf is ook niet geneigd om nu te vertrekken bij Anderlecht.

Club Brugge wordt ook genoemd, maar in een statuut als invaller heeft Drommel geen zin. Meer dan de doublure worden voor Simon Mignolet zit er voor de Nederlander wellicht dan ook niet in op Jan Breydel.