UPDATE: 'Antwerp nog altijd van plan om doelman te halen'

UPDATE: 'Antwerp nog altijd van plan om doelman te halen'

09-05-2020 18:01 Laatste update: 13-06-2020 16:46
20

Antwerp FC nam donderdag afscheid van Sinan Bolat en zal dat binnenkort ook doen met Jens Teunckens en Yves De Winter. Daardoor zit The Great Old zonder doelmannen. Ali Beiranvand moet de nieuwe eerste doelman worden, al stuit Antwerp op een probleem.

De komst van de doelman werd in verschillende media al beklonken als een afgeronde deal, maar volgens Het Laatste Nieuws is er nog helemaal geen akkoord met Beiranvand. Onder andere het coronavirus zou roet in het eten gegooid hebben.

Door de crisis werden de gesprekken met Beiranvand tijdelijk stopgezet. Daarnaast kan Antwerp de doelman ook nog niet medisch testen, waardoor er van een deal voorlopig nog geen sprake is. Antwerp heeft nog steeds de intentie om hem te halen, al is het nog maar de vraag of er snel een akkoord gevonden kan worden.

Momenteel heeft Antwerp met Davor Matijas slechts één doelman onder contract liggen voor komend seizoen.

Update: Na lang aanslepen, lijkt Beiranvand dan toch de overstap te maken naar Antwerp. Het Iraanse Tasnim meldt namelijk dat de doelman komende woensdag afzakt naar België om medische testen te ondergaan. Hierdoor lijkt er na maandenlange speculaties eindelijk een doorbraak te zijn in de transfersoap en heeft Antwerp zijn vervanger voor Sinan Bolat te pakken. 

Update: De komst van Jean Butez bij Antwerp wil niet zeggen dat The Great Old Beiranvand niet meer aan de kern wil toevoegen. Volgens Het Nieuwsblad bestaat de kans dat de doelman binnenkort eindelijk zijn fysieke testen kan afleggen bij Antwerp. Daarna zou een transfer snel volgen.