OFFICIEEL: Bayat helpt ex-Bruggeling aan transfer naar Nantes

OFFICIEEL: Bayat helpt ex-Bruggeling aan transfer naar Nantes

Gepubliceerd: vrijdag 8 mei 2020 om 09:30vr 08-05-2020 om 09:30

Laatste update: donderdag 28 mei 2020 om 16:21do 28-05-2020 om 16:21

Bij Club Brugge was Jean-Charles Castelletto geen enorm succes, maar in Frankrijk vindt hij wél zijn draai. Hij zou deze zomer de stap kunnen zetten naar FC Nantes, meldt L'Equipe.

Castelletto ziet zijn contract bij Stade Brestois in de zomer aflopen. Hij kreeg daar een verlenging voor drie seizoen aangeboden, maar ging daar niet op in. Castelletto kon dankzij Mogi Bayat betere voorwaarden krijgen bij FC Nantes.

Castelletto kwam in 2015 naar Club Brugge, dat hem toen weghaalde bij tweedeklasser Auxerre. Hij speelde amper drie keer mee bij Club en ook zijn uitleenbeurt aan Moeskroen was geen succes. Stade Brest pikte hem drie jaar geleden op en maakte van hem een vaste waarde in de Ligue 1.

Bayat heeft bijzonder veel invloed op het reilen en zeilen bij FC Nantes. In het verleden regelde hij daar ook de transfers van onder meer Anthony Limbombe en Renaud Emond.

Update: Ondertussen is de transfer van Castelletto naar Nantes officieel. "Ik ben erg tevreden dat ik bij Nantes kon tekenen. Het is een grote Franse club, waarmee ik hoop veel geweldige dingen te bereiken", aldus de verdediger. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws