Papin droomt van terugkeer naar Club Brugge: Mooiste etappe uit carrière

Papin droomt van terugkeer naar Club Brugge: "Mooiste etappe uit carrière"

07-05-2020 18:30
11

Met Jean-Pierre Papin had Club Brugge een toekomstig Gouden Bal winnaar in de eigen rangen. Lang konden de Bruggelingen echter niet genieten van Papin. Na amper één seizoen trok hij al richting Olympique Marseille. Nu is een terugkeer mogelijk toch in de maak.

De voormalige wereldster speelde maar één seizoen voor Club Brugge, maar kijkt toch met heel wat heimwee terug naar die periode. "Brugge is wellicht de mooiste etappe uit mijn carrière. Want zonder Club zou de rest er ook niet geweest zijn", vertelt Papin bij Sport/Voetbalmagazine.

Hij sluit ook niet uit dat hij ooit nog terugkeert naar de Bruggelingen. "Ik had het ook wel zien zitten om er later terug te keren. Maar het is in een andere rol dat ik er graag was teruggekeerd. Spijtig genoeg is dat tot nu toe nog niet mogelijk geweest. Wie weet? Ik ben nog maar 56 jaar", besluit hij.

Na zijn spelerscarrière was Papin trainer van onder andere RC Strasbourg, RC Lens en Châteauroux. Sinds 2010 is hij echter niet meer actief geweest als trainer.